De poorten zijn geopend, schrijf jouw team nú in!


De poorten zijn geopend, schrijf jouw team nú in!
 


Beste voetballiefhebbers, Het is weer zover! De inschrijvingen voor het legendarische Mennus voetbaltoernooi zijn geopend! Schrijf jouw team nú in voor het toernooi. Je koopt hiermee 1 deelname kaart voor het voetbaltoernooi en 10 weekendkaarten voor beide feestavonden.

Op 8 juni zal het gras weer trillen onder de voeten van gepassioneerde spelers in niet één, niet twee, maar drie bloedstollende competities! Dus mannen, vrouwen en veteranen 35+, haal die kicksen uit de kast, poets die tactieken op, en schrijf je snel in voor een dag vol voetbalplezier en competitie op zijn best!  Inschrijven kan hier. Mis deze kans niet om de glorie te grijpen en jezelf te bewijzen op het veld van Mennus!


Deze ronde gaat het inschrijven samen met 10 weekendkaarten. Vanaf 20 april kan je ook losse deelname kaarten kopen, de kans is wel groot dat er dan nog maar enkele plekken beschikbaar zijn.


Lees vooraf het inschrijven eerst even het voetbalreglement en de algemene voorwaarden door zodat je met alle regels bekend bent.


  • Kosten deelname: € 75,- per team (weekendkaarten zijn €40,- ps)
  • Wedstrijden zijn 7 tegen 7 op half veld, team minimaal 8 personen
  • We streven naar een deelnemers veld met geen dubbele teams, we willen namelijk iedereen te kans geven om mee te mogen doen. Blijkt achteraf dat er nog plekken over zijn dan zijn dubbele teams wel toegestaan.

  • Mannen competitie: Mannen vanaf 16 jaar (gemengd team vrouwen/mannen mogen hier ook aan deelnemen)
  • Vrouwen competitie: Vrouwen vanaf 16 jaar (alleen vrouwlijke speelsters) 
  • Veteranen competitie: Mannen vanaf 35 jaar (max 2 dispensatie spelers mogelijk)

Be Mennus and You'll Never Menn AloneTerug naar nieuwsoverzicht
Partners
Hoofdsponsors
Materiaal Sponsoren
Media sponsors