Zaterdag overdag voetbaltoernooi Mennus

 

Zaterdag op het Mennus Voetbalterrein:

  • Aanvang teams: 09:30 uur
  • Start wedstrijden: 10:00 uur
  • Einde voetbaltoernooi: 19:00 uur

 

Toernooi Mennus is hét grootste en gezelligste voetbaltoernooi uit de regio! Inmiddels is deze festiviteit niet meer weg te denken uit vele agenda's. Ruim duizend belangstellenden brengen jaarlijks een bezoek aan het toernooi, of doen er zelf aan mee.

 

Nadat we op de vrijdagavond zijn afgetrapt met een feestavond, staat de zaterdag in het teken van voetbal. Honderden dames, heren en veteranen, verdeeld over 65 verschillende teams, strijden deze dag om de Mennus-cup, ieder in hun eigen categorie. Die mensen komen niet alleen om te voetballen, maar blijven om het sportieve gedeelte heen ook lekker hangen in de daarvoor bestemde horeca.

Lekker voetballen en daarna een drankje, of voetbal kijken met een drankje. Tijdens dit evenement kan het allebei. Toernooi Mennus kenmerkt zich door de gezellige en laagdrempelige omgeving; iedereen is welkom deze dagen, of je nu meevoetbalt of niet. De factor leeftijd kent daarbij geen grenzen, voor zowel jong als oud zijn de deuren geopend. 

Als aan het einde van de dag de winnaars en winnaressen bekend zijn, is het weer tijd om naar ‘Mennstage’ te trekken.

 


Inschrijven voor het voetbaltoernooi is nog niet mogelijk. Vanwege het Coronavirus hebben we dit uitgesteld. Houd onze kanalen goed in de gaten zodat je deze datum niet mist.

Kosten voor deelname zijn €50,- per team.

Een team moet uit minimaal 8 spelers bestaan (7 tegen 7), kijk hier voor het voetbal reglement en hier voor de algemene voorwaarden.


 

Partners
Hoofdsponsors
Materiaal Sponsoren
Media sponsors