Zaterdag overdag voetbaltoernooi Mennus


Mennus Festival zonder voetbaltoernooi is als vissenkom zonder vis! De exacte datum voor het inschrijven voor het voetbaltoernooi is: 06-04-2024 om 12:00 uur. Heb je nog geen team? Regel dan snel een keeper, scorende spits, spel verdeler, stop op de deur en wat opvulling, want je wil het voetbaltoernooi echt niet missen!


 
 

Het voetbaltoernooi vindt plaats op zaterdag 8 juni 2024 op het Mennus voetbalterrein. Hieronder wat basis informatie over het toernooi:

  • Aanvang teams: rond 09:00 uur
  • Start wedstrijden: 09:30 / 10:00 uur
  • Einde voetbaltoernooi: 19:00 uur
  • Een team bestaat minimaal uit 8 spelers, wedstrijden zijn 7 tegen 7.
  • Voor meer informatie kijk hier voor het voetbal reglement en hier voor de algemene voorwaarden.

Toernooi Mennus is hét grootste en gezelligste voetbaltoernooi uit de regio! Inmiddels is deze festiviteit niet meer weg te denken uit vele agenda's. Ruim duizend belangstellenden brengen jaarlijks een bezoek aan het toernooi, of doen er zelf aan mee.


Nadat we op de vrijdagavond zijn afgetrapt met een feestavond, staat de zaterdag in het teken van voetbal. Honderden dames, heren en veteranen, verdeeld over 65 verschillende teams, strijden deze dag om de Mennus-cup, ieder in hun eigen categorie. Die mensen komen niet alleen om te voetballen, maar blijven om het sportieve gedeelte heen ook lekker hangen in de daarvoor bestemde horeca.

Lekker voetballen en daarna een drankje, of voetbal kijken met een drankje. Tijdens dit evenement kan het allebei. Toernooi Mennus kenmerkt zich door de gezellige en laagdrempelige omgeving; iedereen is welkom deze dagen, of je nu meevoetbalt of niet. De factor leeftijd kent daarbij geen grenzen, voor zowel jong als oud zijn de deuren geopend. Ook voor de kleine Mennurds hebben we vertier, zo is er een complete Kids corner ingericht waar de mini Mennurds helemaal in de watten worden gelegd.

 

Als aan het einde van de dag de winnaars en winnaressen bekend zijn, is het weer tijd om naar ‘Mennstage’ te trekken voor de 2e feestavond waar we het Mennus weekend legendarisch af gaan sluiten. Voor deze feestavond heb je wel kaarten nodig, nog geen kaarten? Koop ze hier.

 

 

Partners
Hoofdsponsors
Sponsoren
Media sponsors