Inschrijven

Hieronder (vanaf 15 maart 19:00 uur) kan je je team voor het voetbaltoernooi van Mennus Festival 2019 inschrijven. Lees vooraf het inschrijven eerst even het voetbalreglement en de algemene voorwaarden door zodat je met alle regels bekend bent.

Onderstaande deelnametickets gelden niet voor entree tijdens beide feestavonden en camping. Tickets daarvoor kan je hier bestellen.


  • Kosten deelname: € 50,- per team
  • Wedstrijden zijn 7 tegen 7 op half veld, team minimaal 8 personen
  • We streven naar een deelnemers veld met geen dubbele teams, we willen namelijk iedereen te kans geven om mee te mogen doen. Blijkt achteraf dat er nog plekken over zijn dan zijn dubbele teams wel toegestaan.

  • Mannen competitie: Mannen vanaf 16 jaar (gemengd team vrouwen/mannen mogen hier ook aan deelnemen)
  • Vrouwen competitie: Vrouwen vanaf 16 jaar (alleen vrouwlijke speelsters) 
  • Veteranen competitie: Mannen vanaf 35 jaar (max 2 dispensatie spelers mogelijk) 

Ben je helaas te laat? Jammer, maar er is nog een kans op deelname aan het leukste voetbaltoernooi van Brabant! Het komt namelijk voor dat er teams uitvallen en dan vullen wij deze plaats in met een team van de reserve lijst. Wil je ook op de reserve lijst komen? Stuur dan een mail naar info@toernooimennus.nl en vermeld daarbij je gegevens en voor welke competitie je op de reserve lijst wilt.


Indien blijkt dat jouw team toch niet mee kan doen horen wij dit natuurlijk zo snel mogelijk. Het betaalde geld wordt alleen geretouneerd wanneer je zelf met een nieuw team komt voor 26 april, bij afmelding na deze datum wordt er dus niets geretouneerd. (vanaf 26 april beginnen we namelijk het speelschema op te stellen.)


Indien blijkt dat jouw team door verschillende redenen (bijv. teveel profspelers) niet past in het beeld van Toernooi Mennus dan kan de organisatie alsnog bepalen om jouw team uit te schrijven. Het betaalde inschrijf geld zal dan worden geretourneerd.


Hieronder kan je de inschrijftickets per categorie bestellen. Nadat je jouw ticket besteld hebt krijg je een email met download link naar je ticket. Vervolgens krijg je enkele weken voor het voetbaltoernooi een mail van info@toernooimennus.nl waar wij naar de overige gegevens van je team vragen, houd je mailbox dus goed in de gaten.


Belangrijk: vul bij het bestellen van je deelname ticket in het veld "bedrijfsnaam" je teamnaam in.


Schijf je in, Doe mee en Be Mennus!Partners
Hoofdsponsors
Materiaal Sponsoren
Media sponsors