Tickets Mennus Festival 2023Via onderstaande link kan je vanaf 31 maart 20:00 uur de kaarten voor Mennus Festival 2023 kopen. Inmiddels zijn bijna alle namen bekend en met o.a. Millstreet, Zanger Alex, Jeffrey Heesen en verschillende DJ's gaat het ook dit jaar weer een legendarisch feestje worden. De entree voor zaterdagmiddag (voetbaltoernooi) is overigens helemaal gratis, hier is iedereen welkom (ook onder 18 jaar).Nieuw dit jaar is dat we samen met de kaartverkoop ook het inschrijven van start laten gaan. Ben er dus snel bij want normaal gesproken vliegen de deelname plaatsen voor het toernooi de deur uit. Lees vooraf het inschrijven eerst even het voetbalreglement en de algemene voorwaarden door zodat je met alle regels bekend bent.


  • Kosten deelname: € 75,- per team
  • Wedstrijden zijn 7 tegen 7 op half veld, team minimaal 8 personen
  • We streven naar een deelnemers veld met geen dubbele teams, we willen namelijk iedereen te kans geven om mee te mogen doen. Blijkt achteraf dat er nog plekken over zijn dan zijn dubbele teams wel toegestaan.

  • Mannen competitie: Mannen vanaf 18 jaar (gemengd team vrouwen/mannen mogen hier ook aan deelnemen)
  • Vrouwen competitie: Vrouwen vanaf 18 jaar (alleen vrouwlijke speelsters) 
  • Veteranen competitie: Mannen vanaf 35 jaar (max 2 dispensatie spelers mogelijk) 

Indien blijkt dat jouw team toch niet mee kan doen horen wij dit natuurlijk zo snel mogelijk. Het betaalde geld wordt alleen geretouneerd wanneer je zelf met een nieuw team komt voor 1 mei, bij afmelding na deze datum wordt er dus niets geretouneerd. (vanaf 1 mei beginnen we namelijk het speelschema op te stellen.)


Indien blijkt dat jouw team door verschillende redenen (bijv. teveel profspelers) niet past in het beeld van Toernooi Mennus dan kan de organisatie alsnog bepalen om jouw team uit te schrijven. Het betaalde inschrijf geld zal dan worden geretourneerd.


Hieronder kan je de inschrijftickets per categorie bestellen. Nadat je jouw ticket besteld hebt krijg je een email met download link naar je ticket. Vervolgens krijg je enkele weken voor het voetbaltoernooi een mail van info@toernooimennus.nl waar wij naar de overige gegevens van je team vragen, houd je mailbox dus goed in de gaten.


Belangrijk: vul bij het bestellen van je deelname ticket in het veld "bedrijfsnaam" je teamnaam in.
Kaartverkoop programma:


- Ronde 1: de Aftrap -
Combideal: 1 Deelname + 10 weekendkaarten
Incl. persoonlijke aanvoerdersband voor je team

 

Je koopt dus een kaart voor deelname (inschrijven) aan het heren of dames voetbaltoernooi + 10 weekendkaarten voor beide feestavonden. Ideaal dus voor teams met echte opper-mennurds die het hele weekend los willen gaan!
 
- Ronde 2: de 2e helft -
Combideal en losse weekendkaarten

- Ronde 3: de Blessuretijd -
Losse deelname, weekend en dagkaarten

- Ronde 4: de 3e helft -
Dagkassa prijzen

Partners
Hoofdsponsors
Materiaal Sponsoren
Media sponsors