Kaartverkoop gaat van start


Kaartverkoop gaat van start
Yess, eindelijk zijn we los. De kaartverkoop voor Mennus Festival 2018 is geopend. Roep al je mede Mennurds bij elkaar en koop snel die kaarten want dit feestje wil je zeker niet missen!

Op 8 en 9 juni 2018 is het weer zover, Mennus Festival (voorheen Toernooi Mennus) is aan en duizenden festivalbezoekers zullen neerstrijken in Maren-Kessel om te kunnen genieten van een super gezellig Mennus weekend!


Op vrijdag kan men genieten van Nederlandse maar ook internationale top acts. Niemand minder dan DJ Paul Elstak, Les Truttes (onze zuiderburen) en the Euros zullen Mennstage omtoveren tot een waar muziek spektakel. Op zaterdag staan niemand minder dan The Originals op Mennstage te vlammen en als klap op de vuurpijl zullen Dansado en de Feestneger Mennus Festival 2018 wederom met een heerlijke slot show afsluiten.


Naast alle acts op Mennstage is er ook dit jaar een gezellig feestcafé. Hier kan je ongegeneerd helemaal uit je plaat gaan en worden de lekkerste party hits afgewisseld met een heerlijk stukje live muziek.


Kortom, bestel snel je kaarten want ook dit jaar wordt Mennus Festival legendarisch!


Bestel hier je Mennus kaarten voor Mennus Festival 2018.Terug naar nieuwsoverzicht
Partners
Hoofdsponsors
Materiaal Sponsoren
Media sponsors