Nieuw: De Mennus Veteranencompetitie!


Nieuw: De Mennus Veteranencompetitie!

Wil jij als vanouds over de velden draven zonder dat je door je 16-jarige zoon op je enkels wordt getrapt?! Schrijf je dan nu in voor de Mennus Veteranencompetitie!


Voor het eerst in de historie wordt er op Toernooi Mennus een heuse veteranencompetitie gehouden. Spelers met een minimale leeftijd van 35 jaar mogen hier met hun team aan mee doen. Om ervoor te zorgen dat er aan het einde van de dag nog longen in je lijf zitten (die er in feesttent Mennstage vervolgens uitgeschreeuwd kunnen worden) mogen er per team maximaal 2 dispensatiespelers worden opgegeven. Dit zijn spelers die de minimum veteranenleeftijd van 35 jaar nog niet hebben bereikt.


Verder gelden er de reguliere spelregels: zo wordt er 7 tegen 7 gespeeld op een half speelveld en mag er onbeperkt worden doorgewisseld. Zorg voor deze laatste regel natuurlijk wel voor voldoende spelers!


Wil jij samen met jouw veteranenteam een leuke en gezellige voetbaldag hebben? Schrijf je dan van 15 maart a.s. in via onze website! Kijk hier op onze site bij het kopje 'Inschrijvingen'.


Stichting Toernooi Mennus ziet jouw veteranengezelschap graag meedoen tijdens Toernooi Mennus 2015 op zaterdag 6 juni a.s.!Terug naar nieuwsoverzicht
Partners
Hoofdsponsors
Sponsoren
Media sponsors