Drukte en gezelligheid bij Mennus voetbaltoernooi in Maren-Kessel


Drukte en gezelligheid bij Mennus voetbaltoernooi in Maren-Kessel
MAREN-KESSEL – Ruim 250 bezoekers bezochten vrijdagavond de “Mennstage” ter gelegenheid van de aftrap van het Mennus voetbaltoernooi in Maren-Kessel.

De avond ging van start met een optreden van 'The Dirty Daddies’ en samen met dj Coenio hebben ze gezorgd voor een goede warming-up van het voetbaltoernooi op zaterdag

De poule-indeling werd bekendgemaakt en onder het genot van de Mennusborrel genoot iedereen vol teugen van het mooie repertoire. “Prachtige hits zijn op ons afgevuurd waarbij iedere hit na maximaal één minuut naadloos overging in een volgende beat. We zijn speciaal voor hen hier vanavond, lachen twee vriendinnen die het samen reuze naar hun zin hebben en bij het luisteren van de muziekstijl van de jaren ’80 en ’90 menigeen oude herinneringen hebben opgehaald. “De sfeer was uitstekend!”

De zaterdag staat in het teken van voetbal; honderden dames en heren, verdeeld over 40 heren-, 16 dames- en 4 veteranenteams, strijden op de velden van Maaskantse Boys om de Mennus-cup, ieder in hun eigen categorie. Met een totaal van 60 teams betekent dit dat er dit jaar maar liefst 16 teams meer meedoen dan vorig jaar.

Als ’s-avonds de winnaars en winnaressen bekend zijn, is het weer tijd om naar ‘Mennstage’ te trekken. Dit jaar zal de band Session en Disco Vision voor een geweldige ongekende afsluiting zorgen.

Bron: http://www.bd.nl/regio/regio-oss-en-uden/oss/drukte-en-gezelligheid-bij-mennus-voetbaltoernooi-in-maren-kessel-1.4979627

Terug naar nieuwsoverzicht
Partners
Hoofdsponsors
Materiaal Sponsoren
Media sponsors