Over Toernooi Mennus


Toernooi Mennus is hét grootste en gezelligste voetbaltoernooi uit de regio! Inmiddels is deze festiviteit niet meer weg te denken uit vele agenda's. Ruim duizend belangstellenden brengen jaarlijks een bezoek aan het toernooi, of doen er zelf aan mee.


Het toernooi wordt afgetrapt met een grootse feestavond op de vrijdagavond. De zaterdag erna staat in het teken van voetbal; honderden dames en heren, verdeeld over tientallen verschillende teams, strijden die dag op de Mennus-cup, ieder in hun eigen categorie. Als 's avonds de winnaars en winnaressen bekend zijn, is het weer tijd om naar 'Mennstage' te trekken. Dit is de feesttent op het Mennus festivalterrein die gelegenheid biedt aan honderden bezoekers om het toernooi op een knallende wijze af te sluiten. Menig bekende coverband heeft het dak er al van af mogen spelen en dit gebeuren zal jaarlijks worden herhaald.


Wil jij ook deelnemen aan Toernooi Mennus? Klik dan op 'Inschrijven' en volg de instructies.

Mocht je jouw bedrijfsnaam willen verbinden aan het steeds groter wordende Toernooi Mennus? Neem dan gerust contact met ons op via de Contactknop bovenaan deze pagina.


Tot ziens op Toernooi Mennus!

Partners
Hoofdsponsors
Materiaal Sponsoren
Media sponsors